Incasso

Een effectief incassobeleid.

Jans & Hartman adviseert. . .

Veel organisaties hebben geen vast beleid op het gebied van incasso. Toch kan een goed opgezet incassobeleid zeer effectief zijn. Jans & Hartman adviseert u graag op dit terrein. Voor tal van opdrachtgevers heeft Jans & Hartman systemen op maat opgezet. Deze zorgen voor snellere betaling, meer duidelijkheid voor alle partijen en derhalve ook voor aanzienlijke tijd- en kostenbesparing.

Alle adviezen van Jans & Hartman zijn gebaseerd op twee pijlers: praktische ervaring en juridische correctheid. Oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant staan daarbij centraal.

. . .en voert uit.

Elke incasso- en debiteurensituatie is verschillend. Soms is er echt geen geld. Soms is er sprake van onwil, soms van laksheid. Dankzij jarenlange ervaring weet Jans & Hartman precies welke incassomethoden het meest effectief zijn in specifieke situaties. Die wegen worden ingeslagen. Namens u en voor u. Tot alles naar behoren is afgerond.

De kosten van de incasso.

Jans & Hartman vordert namens u. Wij treden op als verlengstuk van uw organisatie. De kosten van de invordering zijn in vrijwel alle gevallen voor rekening van de debiteur. Het buitengerechtelijk traject kost u in principe niets. Voorwaarde is wel, dat u uw zaken goed op orde heeft.

In welk stadium moet u overgaan tot gerechtelijke invordering? Wat kost dat? Hoe pakt u dat aan? Is het de moeite waard? Jans & Hartman zet alle voor- en nadelen voor u op een rijtje. Zakelijk en nuchter.